KINGSMEN ORIGINAL AFTER SHAVE BALM

*ourfits* πŸ†•KINGSMEN ORIGINAL AFTER SHAVE BALM
DP RM69
POSTAGE RM7 SEM / RM11 SS
Letih Hari-Hari Nak Hadap Pisau Cukur.
.
.
.
Hari - Hari kena cukur bro
Tak cukur habis pun kena trim hensem2.
.
Masalah Selesai Sekarang !
.
KING'SMEN ORIGINAL AFTER SHAVE BALM
.
========
TESTIMONI
========
"Dah 2 minggu guna memang lambat dah bulu misai tumbuh!. Sebelum ni 1-2 hari je mesti cukur. Lepas guna king'smen,dah 7 hari baru bercukur." - Encik Haziq
.
Kelebihan :-
 Bulu lambat tumbuh
 Sejuk dan Segar lepas guna
 Melembutkan Kulit
 Licin Selicin licinnya..
 Melegakan kulit dari kesan cukuran
 Bulu menjadi halus dan lembut (bulu baru)
 Berbau Wangi
 Kandungan Semulajadi
.
Cara guna Kingsmen ORIGINAL after shave balm : BAHAGIAN MUKA & BADAN
[×] Sapu krim dikawasan bulu setiap kali selepas bercukur dan biarkan krim kering.
[×] Sapu krim dikawasan bulu setiap hari sebelum tidur (JANGAN SKIP KALAU NAK KESAN CEPAT)
[×] Cukur tiap kali bulu dah panjang dan repeat step mcm biasa
[×] Urut 5-10 saat kat kawasan yg disapu serum (memudahkan serum meresap)
[×] Goncang sebelum guna
[×] Lepas pakai rasa sejuk menthol..
mmg best bro
🌸🌸
Krim ini akan menghalang pertumbuhan akar bulu daripada panjang.
Kesan akan dpt lihat selepas 4-5 kali process cukur. (depend pd kekerapan bercukur) πŸ˜Ž
p/s:goncang dulu sebelum guna
Berminat boleh whatsapp kepada YKO ke 0136760259



EmoticonEmoticon